Monday, June 14, 2010

Result

Bismillahirrahmanirrahim.......

Syukur ku yang tak terhingga dipanjatkan ke hadrat Mu.. Ya Allah, di atas limpahan rezekiMu buatku di dunia ini yang sungguh tak terhitung olehku..

Alhamdulillah, Naimi dah berjaya check result setelah bertungkus-lumus selama 2 hari dan sampai tido lewat nak tunggu tengok result kuar. Entah kenapa untuk sem lepas, Naimi rasa tak sabar sgt2 nak tau keputusan yang bakal Naimi peroleh...Akhirnya pada hari kedua iaitu pagi 11 Jun 2010, Naimi dapat jugak tengok hasil usaha Naimi sepanjang semester 2 dalam pengajian di UITM. Alhamdulillah.....Allah bagi Naimi peluang untuk capai target yang Naimi harap2kan selama ini.

Thanks buat abang yang selalu berada di sisi time Naimi stress nak blajar, buat mak & ayah  yang tak putus2 berdoa utk kejayaanku dari jauh serta kawan2 di sisi yang sentiasa support Naimi sehingga ke saat ini.. Sesungguhnya Naimi merindui saat2 belajar di KUSZA dulu.... The memories that i will not 4get for the whole of my life (^_^)

Wassalam..

1 Rejab

Bismillahirrahmanirrahim....

Alhamdulillah, arini dah 1 Rejab. Harini Naimi dan hubby same2 nak mengejar pahala sunat bpuasa pada Bulan Rejab yang Mulia ini...InsyaAllah

Pda 8/6/2010 yang lalu merupakan tarikh keramat bagi Suraini Abu Bakar(Sue), kawan sekolah menengah Naimi yang menamatkan zaman bujangnya bersama kekasih hatinya...

Erm, pagi 7/6/2010 iaitu hari Isnin Naimi kena gi Perhimpunan Bulanan kat JPM. Macam biasa, Naimi dan rakan2 dari JPN naik bus Jabatan kul 730 pagi dan sampai di dataran lebih kurang 740 pagi. Lebih kurang pukul 815, barulah perhimpunan start. Kalu nak ikutkan, Dato' Seri Najib yang bagi ucapan, tapi maybe dia ada hal, so that TPM yang gantikan beliau berucap. Naimi pitam kat situ..huhu=( malu betul..... sume orang nampak. Siap dapat layanan special lagi.... Yang Naimi tak leh nak lupa jugak, da orang bg air suh basuh muka, tapi Naimi basuh hidung je.... Adussssss, camanala rupeku ketika itu...hihihi (^^)


Wassalam